14.7.2010

Kesä - eikä mitään tekemistä.......

Moi!

Olemme Hervey Bayllä. Sää on keskimäärin ihan mukava, aurinko paistaa noin puolet ajasta ja sen vietämme lähirannalla. Vesi on viileää, mutta uintikelpoista, maisemat hienoja ja jäätelöt hyviä. Koska päivittäisestä rutiinista ei kauheasti pidempää tekstiä saa, eikä meillä oikein ole täältä mitään hyviä kuvia niin ajateltiin että laitetaan kuvia varoituskolmioista ja sen sellaisista.....juhuu......

Kaikkien ei tarkoitus ole olla hauskoja, mutta ainakin sellaisia mitä ei Suomessa välttämättä kauheasti näe.....

Aloitetaan nyt tästä, joka pitäisi ehdottomasti saada myös kaikkiin Suomen suuriin ja pieniin ostoskeskuksiin, erityisesti niihin, joissa myydään naisten vaatteita, kosmetiikkaa, huonekaluja yms..... (Paikallinen pubi Christchurch, NZ)



Uuden-Seelannin itärannikolla asustelee kauhea määrä pingviinejä.....





.....ja länsirannikolla kauhea määrä vanhuksia..



Tieturvallisuuteen on myös Uudessa-Seelannissa panostettu (ei niin kauhean hyvällä menestyksellä, valitettavasti) ja sloganit kuten "Fatigue kills", "Speed kills", "driving on the right kills" sekä risteyksissä olevat rulettipyörät, joissa mahdollisuuksina ovat kuolema, vakava loukkaantuminen, lievä loukkaantuminen ja pienen pieni ihme kehottavat olemaan varovainen. Tämä on meidän mielestä kuitenkin vaikuttavin.



Kaikenlaisia varoitusmerkkejä on muutenkin maa täynnä. Tästä merkistä lähimpään vuorenseinämään mistä kiviä voisi tippua oli noin 400 metriä....parempi kuitenkin olla varuillaan (Franz Josef-Glacier, NZ)



Lisäksi jokaisessa hostellihuoneessa tulee olla näkyvillä hätäpoistumistiet tulipalon sattuessa. Tällä kertaa meillä oli kahden hengen huone ulkona olevassa majassa. Majassa oli neljä seinää, josta yhdellä oli ovi ja ikkuna, mutta muuten seinät olivat umpinaiset. Tulipalon sattuessa ohjeet oli selvät....ehkä nuo olisi muutenkin löydetty...(Queenstown, NZ)



Ei ikinä sitten poikettu tuonne, mutta jäi hieman vaivaamaan mitä sieltä olisi mahtanut löytyä....(Somewhere, NZ)




Yritetään taas keksiä sisältöä seuraavaan tekstiin......



Antti ja Hannele


ps. olihan sitä Amoksen lattioiden siivoamista jo ikävä...onneksi löydettiin mukava simulaattori siihen hommaan tältä puolelta maailmaa....terveisiä Sarille, Eevalle ja Maijalle ja muille siivoojille...

1 kommentti:

  1. Terskan nuppi,
    Kortti tuli perille kiitos siitä. Meillä olis varmaan niitä kurpitsan sieminiä jos haluatte farmin perustaa, lienevät edullisesti ostettavissa. Hannua se tuskin enää kiinnostanee.
    Hyvä, että reissu tuntuu maistuvan. Itellä reilu viikko PALKALLISIIN lomiin.
    Voidaan paremmin kuin muut,
    -Antti ja Miina

    VastaaPoista