11.10.2010

Ko Samui ja Ko Pha-Ngan

Phuketissa vietettiin neljä yötä ja sitten lähdettiin minibussilla Thaimaan itärannikolle Ko Samuille. Matkaan meni koko päivä ja saavuttiin Samuille vasta pimeän aikaan ja bungalovimme oli rannalla lyhyen hiekkatien päässä. Ei siinä mitään, mutta kun tiellä oli vihaisia kulkukoiria, niin alkoi jo hieman jännitää, etenkin kun yksi niistä kävi näykkäisemästä Anttia jalasta. Onneksi itse bungalovi oli ihan ok, niin harmistuminen meni nopeasti ohi.

Samuilla vuokrattin päiväksi moottoripyörä ja ajeltiin ympäri saarta. Yhden niemen kärkeen on rakennettu valtava kultainen Buddhapatsas, jota käytiin katselemassa.





Samalla käytiin tutustumassa suloiseen Fisherman´s villageen ja itse Samuin keskustaan. Aika samantyyppinen saari kuin saaret tähänkin asti Thaimaassa.
Muuten Samuilla päivät meni aika pitkälti aurinkoa ottaen hotellilla ja riippukeinussa maaten.



Samuilta lähdettiin sitten perjantai-illaksi kohti Ko Pha-Ngania, koska siellä oli sinä iltana Black moon partyt. Pha-Nganilla on siis joka kuukausi Full Moon partyt, ja väliviikonloppuina ja ilmeisesti myös viikollakin on sitten erilaisia Black moon, Half moon ja Pool partyja. Bileet oli rannalla ja sisäänpääsylippu maksoi huimat 12e. Paikalliseen hintatasoon verrattuna siis hurjan kalliit. Pitihän ne kuitenkin mennä katsomaan. Hienosti oli ranta koristeltu erilaisin käsintehdyin, uv-valossa loistavin koristein. Paikalla oli aika paljon porukkaa erilaisiin neonväreihin pukeutuneena. Musiikki ei vain oikein napannut, sillä soittolistalla oli vain trancea. Tästä syystä juuri kukaan ei tanssinut vaan kaikki hengailivat rannalla. Ihan kivat bileet, mutta ei ehkä tarvi mennä uudestaan.. :)







Pha-Nganilla meillä oli hotellilla ihan oma uima-allas (oli muuten vasta toinen uima-allas koko vuoden aikana), joten bileiden jälkeinen päivä meni mukavasti aurinkoa ottaen. Ja paikalla oli taas kaksi koiranpentua, jotka pitivät seuraa parhaansa mukaan.







Lisäksi vuokrattiin taas moottoripyörä ja ajeltiin ympäri saarta. Käytiin katsomassa paikka, jossa ne itse Full moon partyt sitten ovat. Eipä olla ikinä nähty niin paljoa baareja ja ensiapuklinikoita vierivieressä. Muuta siellä rannalla ei sitten ollutkaan. Baarikojut oli myös nimetty erikoiseen tyyliin: Fuckit Bucket, Fucking cheap bucket, Cheap fucking bucket...



Muuten saarella oli kiinalainen temppeli, jossa vierailtiin ja paljon paljon rantoja ja majoituspaikkoja.



Pha-Nganilta lähdettiin aika rajulle merimatkalle Ko Taolle. Onneksi ei olla kumpikaan kovin herkkiä tuon merisairauden kanssa ja selvittiin seuraavalle saarelle ehjin nahoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti