11.10.2010

Phuket



Koh Phi Philtä otettiin laiva Phukettiin. Ei oltu otettu etukäteen kauheasti selvää paikasta, joten mentiin yhdeksi yöksi Phuket towniin. Aika pieni kaupunki ja ei paljoa nähtävää..



Joten ekan yön jälkeen siirryttiin Patong-rannalle.

Australiassa tavattu ruotsalaispariskunta suositteli meille suomalaispariskunnan pitämää A-Zone hotellia ja mentiin sitten sinne. Saatiin mukavasti alennusta ja tosi hyvä huone.

Ruotsalaispariskunnan ja hotellin pitäjien kanssa käytiin yhtenä päivänä yhdellä lähirannoista (Hat Nai Han) surffaamassa. Ei se edelleenkään ihan täydellisesti mennyt. Lisäksi saatiin kutsu ruotsalaisen ravintolan avajaisjuhliin, jonne lähdettiin samalla porukalla viettämään iltaa. Mahtava länsimainen buffet-illallinen. Eipä ole ikinä maistuneet valkosipulikermaperunat noin hyvälle :) Paikalla oli bändi soittamassa ja täytyy kyllä sanoa, että ruotsalaiset osaavat juhlia! Kaikki oli hyvällä tuulella, ei mitään tyhmiä tappeluja tai riitelyjä ja kukaan ei ollut ihan hullussa humalassa....





Tietysti Phuketissa piti käydä katsastamssa myös kuuluisa Bang-La road. Oli kyllä mielenkiintoinen paikka. Paljon, paljon thainaisia ja lady boyta kaduilla, pöydillä tanssimassa, tanssilattioilla yms yms ja länsimaisia vanhoja miehiä. Ja tietysti turisteja katselemassa tätä. Tällä kertaa jätettiin ping pong ja muut esitykset väliin, mutta muuten oli kyllä hauska ilta. Kuva kertoo Bang-la roadista varmaan aika paljon.



H ja A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti