19.5.2010

Christchurch vol 3 tai jotain

Vielä yksi, vähän sekalainen teksti Christchurchista.

Toissa sunnuntaina päätettiin lähteä iltapäiväksi ratsastamaan läheisille vuorille. Hannele on kokeillut ratsastamista kerran ja Antti ei koskaan, joten jo hevosen selkään nouseminen oli aika jännittävää. Nätisti ne hepat kulkivat jonossa, joten ei ollut mitään pelättävää.....ja saatiin koittaa ratsastamista vapaasti ei ollenkaan...eli meni vähän tylsäksi lopussa, mutta maisemat oli taas hienoja!





Viime viikko oli viimeinen viikko ah niin ihanassa tehdastyössä. Perjantaina päästiin Davidin luokse paljon odotetulle Kiwi roastille. Tarjolla oli kanaa, possua, perunaa, kumaraa, kurpitsaa, palsternakkaa, jotain kurkkua ja jälkiruoaksi Pavalovaa. Aika perustarvikkeita täällä, mutta kokki oli onnistunut mahtavasti ja kaikki ruoat olivat erittäin hyviä. Loppuilta katseltiin Rugbya ja Hannelekin löysi yhteisen sävelen perheen 5-vuotiaan Ebonyn kanssa, kun molempien lempiohjelmaksi paljastui huippumalli haussa -ohjelmat.


David ja Julie

Lauantaina vietettiin seitsemän hostellilaisen läksiäisjuhlia ja grillailtiin sen kunniaksi. Me tehtiin pekoniin käärittyjä sieniä, mikä oli ulkomaalaisille ihan uusi juttu, mutta kovasti ne tykkäsivät. Grillailujen jälkeen käytiin vielä katsastamassa paikallinen kasino. Koitettiin pelata kolikkopelejä, mutta ei ymmärretty mitä niissä olisi pitänyt tehdä. Lopputulos oli perinteinen eli talo voitti.

Sunnuntai oli pakkauspäivä. Kauheasti on tavaraa taas kertynyt... Onneksi on iso auto, johon mahtuu kaikki mukaan, karsitaan taas sitten etelä-saaren kiertämisen jälkeen turhat talvivaatteet.



Hannele ja Antti

2 kommenttia:

  1. hei pavlova on ihan super hyvää, mun ehdoton lemppari:) täällä vika hellepäivä tänään kai, rovaniemelle luvattu maanantaiksi 7 astetta ja sadetta... no ainaki ei tee niin tiukkaa olla töissä;) hyvää reissun jatkoa:)

    T. Riikka

    VastaaPoista
  2. "... Hannelekin löysi yhteisen sävelen perheen 5-vuotiaan Ebonyn kanssa, kun molempien lempiohjelmaksi paljastui huippumalli haussa -ohjelmat."

    Voihan sitä aivokapasiteettia aina HUIPPUMALLIHAUSSA-ohjelmiin käyttää, mutta blogia lukiessa ainesta saattaisi olla johonkin muuhunkin. :D

    Nevertheless, varastitte meidän maailmanympärysmatkaidean, ryökäleet!

    ps. hyvä blogi. 8)

    T. Nippi09-Oulu

    VastaaPoista