4.5.2010

Wappu 2010 ja kiipeily

Saatiin oikein vappu tuotua sitten tännekin puolelle maailmaa. Simat laitettiin valmistumaan hyvissä ajoin ja munkkeja tehtiin (tai Hannele teki) aaton aattona.



Niiden lisäksi ostettiin vielä Finlandiaa ja tehtiin fishernman frendeistä perinnejuomaa, soitettiin suomalaisia hittibiisejä koko ilta ja väellä tuntui olevan hauskaa. Erityisesti sima ja munkit oli kaikkien mieleen, reseptit jouduttiin kirjoittamaan uudestaan useampaankin kertaan, että saa ihmiset viedä kotiin niitä mukanaan.

Alkuun oli pieni pulma kun kaikki kyselivät, että mitä vaatteita perinteisesti pidetään suomalaisessa vappujuhlassa. Olishan tuohon voinut vastata, että alkuilta haalaria ja sitten ei mitään, mutta päädyttiin yhdessä hollantilaisten kanssa integroimaan heidän Queens dayn juhlallisuudet kemuihin ja saatiin mukavan oranssinen värimaailma.





Kaikki meni mukavasti ja vain yksi ihminen joi hieman liikaa. Paikallinen Simon. Se mitä paikallinen Simon ylipäätään teki meidän juhlissa oli alkuun hieman hämärän peitossa, mutta ilmeisesti hän oli paikalla kanadalaisen Rachellen kutsumana saapunut.....mystistä.

Ilta jatkui muiden paitsi Simonin osalta baarissa ja mukavaa oli.

Lauantaista ei paljon kerrottavaa ole, mutta sunnuntaina lähdettiin kiipeilemään. Gustavo joka myös asuu hostellissa on harrastanut kiipelyä jo pitkään ja on nyt suorittamassa kiipeilyn opettajan lisenssiä tai jotain sellaista ja halusi harjoitella opettamista meidän kanssa....ilmaista opetusta Gustavolle ja ilmainen sadan dollarin kurssi ilmaiseksi meille, kaikki voittivat. Ajeltiin kahdenkymmenen minuutin päähän Port Hillsille, jossa on eri vaikeusasteen seiniä vaikka kuinka paljon. Sää suosi ja päästiin harjoittelemaan ensimmäisen kerran luonnossa kiipeilyä.







Mukavaa oli ja perjantaina jatkuu seinäkiipeily osiolla ja viikonloppuna ehkä uudestaan kapuamaan.....hyvät täällä on ainakin maisemat ja harjoitusmahdollisuudet.



Töistä ei uutta, paitsi että pienen seuraamisen jälkeen on ollut helppo todeta, että firmassa esimiesasemaan nousee mahdollisimman epäpätevät henkilöt ja toiminta on sen mukaista.....onneksi on enää kaksi viikkoa jäljellä......

2 kommenttia:

  1. Apua, onneksi en tiennyt näistä kiipeilyistä mitään. Älkäähän tippuko!!!

    VastaaPoista
  2. Hei,
    löysin vasta nyt tieni tänne blogiinne. Mutta näin sateisena lauantaiaamuna oli hyvin aikaa fiilistellä reissutarinoidenne parissa, erityisesti Etelä-Amerikan maisemat ja kokemukset saivat nostalgian heräämään...:)
    Oikein hyvää loppureissua molemmille!
    t. Maria J.

    VastaaPoista