3.3.2010

Cusco-Cusco-Cusco-Cusco.......

Jepulis!

Edellisesta vaelluksesta kun oli toivuttu niin hypattiin yobussiin ja siirryttiin Cuscon kaupunkiin. Entisen Inka-maailman paakaupunginhan piti olla tuon surullisen kuuluisan Macchu Picchu vaelluksen lahtopaikka, mutta on kaupungin ymparistossa paljon muutakin nakemisen arvoista. On inka-raunioita joka puolella kaupunkia. Ollayatambon ja Sacsayhuaman kaltaisia entisia kaupunkeja, white water raftingia edulliseen hintaan, ratsastusretkia kulttuurihistoriallisesti merkittaviin kohteisiin, halpoja niska-hartia hierontoja, ilmaisia salsa-tunteja ja paljon hyvaa, mutta edullista ruokaa.

Suorastaan liikaa mista valita. Ensimmainen paiva mietittiin missa jarjestyksessa mennaan ja ajateltiin aloittaa ratsastamalla.

Seuraava paiva koitti ja kaiken edellisen hehkutuksen sai heittaa tunkiolle, sen sijaan joku oli paattanyt meidan puolesta, etta A makaa kuumeessa hostellin sangyssa 4 vuorokautta ja O2 medical centerin sangylla yhden vuorokauden. Hannelelle oli taas suunniteltu Poweraden, veden ja muiden nestemaisten tuotteiden kantamista muulin lailla kaupasta.

Siina sita sitten toivuttiin. Ei tarvitse kenenkaan huolestua, nyt kaikki hyvin ja vointi kohdallaan. Ratkaisu loytyi i.v. antibiootista.

Ei tosiaan tiedeta mika ihmeen Inka jumala Cuscossa on meille suuttunut kaikkine maanvyoryineen ja muineen, mutta ei jaaty sen enempaa ottamaan selvaa vaan matka jatkuu kohti Titicacaa...toivotaan parempaa onnea.


A ja H


ps. Ei niin huonoa ettei jotain hyvaakin, hostellilla nakyi olympialaiset ja sen lisaksi tiedetaan tasan tarkkaa minkalaisia vatsalihaslaitteita paikallinen Tv-shop myy...

p.p.s taalla on muuten Tv-shopissa myynnissa lisaksi aivan alyton hiuskiinnike joka sopii morsiammien nutturaan yhta hyvin kuin lenkillekin.....vapise hainhammas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti