6.1.2010

Lähdön tunnelmaa!

Tänään ois viimeinen ilta täällä Oulussa kotona. Huomenna suuntaan jo Helsinkiin Maritalle yökylään (sillä varauksella, että vr toimii kiltisti). Ja perjantaina viimein alkaa kauan odotettu reissu! Jee!

Rinkka on pakattu ja se on ihan täynnä, vaikka tarkoitus oli jättää ylimääräistä tilaa... Kaikki on karsittu ihan minimiin ja silti mitään ei enää mahtuis. En tiiä, miten se on mahdollista. :) Joulun aikana on sanottu heipat kavereille ja sukulaisille. Hyvästien sanominen on aina aika haikeaa, mutta nyt on sitten ihan valmis lähtemään!

Perjantaina siis ensimmäinen lento on Madridiin. Siellä ois tarkoitus viettää kuusi päivää. Suunnitelmissa on vielä tehdä muutamia hankintoja matkaa varten, kierrellä turistinähtävyyksiä ja jos rohkeasti puhuis muutaman sanan espanjaakin. Madridista matka jatkuu sitten 14.1. Etelä-Amerikkaan Rio de Janeiroon.

Kuvia ja kuulumisia sitten matkan varrelta.

Hasta pronto! :)

3 kommenttia:

  1. Hei mahtavaa!
    Tosi rohkeeta :D Hauskaa rundia!

    VastaaPoista
  2. Oikein hauskaa ja ihanaa matkaa!!! Pitäkää toisistanne huolta!!!

    Rakkaudella Heidi & co

    VastaaPoista
  3. First I didn't understand a thing from your Finnish blog but fortunately there's google translate! So now I know you first go to Madrid and afterwards to Rioooo! Hope you'll have a wonderfull time, best wishes for 2010 all the way from Maastricht! xx Fleur

    VastaaPoista