9.1.2010

Madrid

¡Hola!

No niin on saatu matka käyntiin.
Finnairin nerokkaan työvoimapolitiikan seurauksena oli lento hieman myöhässä, mutta me, leikkausnaamarit päässä kulkeneet japanilaiset sekä laukut päästiin onnellisesti perille.
Hostellille piti matkustaa koko Madridin metroverkon läpi, ei suositella liikuntarajoitteisille sillä rappuja ylös ja alas riitti runsaasti.
Rusketuksen hankinta alkoi lämpimän Espanjan auringon alla, +1C ja tuulee pirusti.... No ei tässä vielä mitään loppuajaksi on luvattu sadetta...naurakaa vaan....
Majoitus on ihan ok, Gran Vian varrella eli hyvällä paikalla ja tummat "Working Girlit" heti ovesta vähän vasemmalle, mukavaa seutua siis. Lämmintä suihkuvettä ei ole vielä saatu hanasta tulemaan. Seinät on paperinohuet ja sisäpihalta tuulee sisään. Vaihdetaan hostellia huomenna. :)
Tuntuu kaikesta huolimatta siltä, että ollaan oikeassa paikassa, väkeä on paljon, tunnelma on rento ja nähtävää riittää. Espanjalla ollaan pärjätty buenosti.

Ei muuta kuin Tapaksille ja Sangrialle.....

2 kommenttia:

  1. Moi!

    Hyvä, että olette päässeet perille!

    Keli kuulostaa loistavalta ;)! Hyvä ettei heti joudu täältä pakkasista helteisiin.

    Toivottavasti seuraava hostelli on parempi!

    -Heidi

    VastaaPoista
  2. Upeeta!

    Se on hyvä että on pehmeä lasku Suomen keleistä, ehtii roppa tottua =) Pääasia että karavaani kulkee ja koirat haukkuu! Hyvät jatkot Hispaniassa ja lisää kuulumisia odotellessa,

    -Aki

    VastaaPoista