16.1.2010

Rio de Janeiro

No niin!

Pomppuisen 11 tunnin lennon jalkeen paastiin laskeutumaan vielakin pomppuisemmin Rion kansainvaliselle lentokentalle. Aikamoinen seina oli vastassa, 25 astetta lamminta ja kosteusprosentti varmaan 95 luokkaa.

Taksin hommaaminen lentokentalta taas perus kaaos. Kymmenen ihmista veti eri suuntiin ja tarjosi ehdottomasti parasta ja halvinta hintaa, vesipullo hajosi samaan aikaan Hannelen kasilaukkuun ja yritettiin siina tarjouksia vertaillessa pelastaa passeja, kameraa ja puhelinta....

Pari paikallista poikaa suostui ystavallisesti auttamaan ja saatiin vihdoin luotettava ja sopuhintainen taksi. Sitten City of God nayttikin toisen puolensa ja taivas repesi kovimpaan sateeseen mita ollaan nahty. Taksista ei nahnyt ulos mitaan ennen kuin salamointi valaisi Rion alueen vuortenhuippuja, hyvin vaikuttavan nakoista.

Hostelli loytyi ja tavarat sailyi tallessa. Nyt ollaan pari paivaa orientoitu Rion sykkeeseen. Copacabana, Botafogo, Centro, Cobal Humaita on kuljailtu, mutta paljon on viela nakematta, mutta onneksi tassa on aikaa.

Kuvia laitetaan sitten kun uskalletaan ottaa kamera mukaan, eli huomisen jalkeen. :)

Lampoa on saman verran kuin aurinkorasvassa suojakerrointa eli 30, aurinko paistaa ja meno on rentoa.

Tanaan on hostellilla brasilialainen barbecue ja sit yoksi lahtaan jonnekin isoille sambajuhlille.

H & A

ps. Brasiliassa on helppo vetaa pohjat. Yksi Caipirinha ja jo humaltuu... :) (vahvuudesta ei mitaan tietoa, mut hyvalta maistuu)

3 kommenttia: